Info

Thaise massages zijn al een poosje populair in België, men vindt ze echter hoofdzakelijk in het Nederlandstalig gedeelte van België.
De laatste jaren winnen ook de Chinese massagesalons en praktijken aan populariteit, vooral in de regio’s Antwerpen en Brussel.
Chinese massages zijn heel ontspannend en over het algemeen niet duur, maar ook de Thaise massage werkt relaxerend, mits goed uitgevoerd.
Veel Thaise massagesalons in België bieden naast de Traditionele Thaise Massage ook seksueel getinte massages aan, maar het zij nog maar eens gezegd dat dit absoluut niets te maken heeft met een klassieke Thaise Massage.
Chinese Massagesalons bieden in het algemeen hoofd, nek, schouder en lichaamsmassages aan gebaseerd op de oorspronkelijke oude traditionele Chinese geneeskunde.
De Chinese massagesalons die in de grote winkelcentra van Antwerpen en Brussel zijn gelegen, bieden daarnaast ook voetmassages aan. Daarmee spelen ze in op het winkelende publiek, die graag hun vermoeide voeten laten verzorgen en ontspannen. Maar ook zijn de Chinezen zeer bedreven in manicure (nagelverzorging)
Sommigen van deze massagesalons zijn omgetoverd tot complete Beautysalons of zelfs Wellness centra met mogelijkheden voor hotstone, cupping, nagelverzorging, pedicure, haarverzorging, cosmetische gezichtsbehandelingen enz. Vooral de dames hebben deze schoonheidssalons weten te vinden.
Om het aantal locaties waar Chinese, Thaise of overige Oosterse Massagesalons overzichtelijk te maken, hebben wij voor België een aantal kaartjes(maps) ontwikkeld, per provincie of stad worden met een marker de vestigingen aangegeven.
De klikbare markers geven de locatie aan en verwijzen u door naar de beschikbare informatie over de salon.
Onze website is ‘responsive’ en past zich automatisch aan uw beschikbare beeldinstelling aan , handig als u onderweg bent of even niet over een desktop kan beschikken.
Hoewel de gegevens op deze website regelmatig worden bijgewerkt, kan het soms voor komen dat een adresvermelding op deze website niet meer actueel is, door sluiting, verhuizing of overname door een andere eigenaar.
Een verzoek om dit aan te passen kunt u doen via ons contactformulier, dit geldt ook voor adressen die (nog)niet staan vermeld op massage-maps.be
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u desgewenst contact opnemen met de beheerder.
Veel plezier op onze site!