Brussel


Kaartje van Oosterse massage salons in Brussel, nog steeds een bruisende stad met talloze bezienswaardigheden , leuke terrasjes, cafeetjes en je kunt er tegenwoordig ook heel goed terecht voor een ontspannende massage of na het winkelen uw voeten laten verwennen in een van de Chinese massagesalons in het centrum.
Vooral het aantal Chinese massagesalons in Brussel is evenals in de stad Antwerpen de laatste jaren belangrijk toegenomen, ze zijn voornamelijk in het centrum gelegen.
Het zijn dikwijls kleinschalige bedrijfjes met wat massagestoelen in de winkel en achter in de zaak kleine massageruimtes voor een Chinese full bodymassage. In de Spoormakersstraat zijn er enkele te vinden.
De Chinese massagesalons in deze buurt liggen de laatste tijd onder vuur, vanwege vermeende witwaspraktijken en prostitutie. Zie Bericht

 

De Thaise massagesalons bevinden zich meer in het buitengebied en in de provincie Vlaams Brabant.
Hoewel wij onze kaartjes regelmatig bijwerken en er naar streven deze website “up to date” te houden, kan het soms gebeuren dat er gegevens ontbreken of verouderd zijn.
Heeft u nieuwe adressen, adreswijzigingen, naamswijzigingen, gebroken links etc. te melden, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

De Chinese massagesalons worden aangegeven met een rode marker en de Thaise Massagesalons met een groene marker. Klik op de marker  voor meer informatie over het gewenste adres.